Home > Veel gestelde vragen > Bestellen > Hoe werkt het samenstellen van mijn rolluik? In combinatie met bestellen?

Veel gestelde vragen

Bestellen

Hoe werkt het samenstellen van mijn rolluik? In combinatie met bestellen?

Als u het type rolluik heeft gekozen kunt u het rolluik wat u wenst verder samenstellen: Eerst kiest u de soort omkasting. (vierkant, rond en kwart rond) Daarna kiest u de kast kleur, afhankelijk van het type rolluik zijn hier meestal tussen de 5 en 13 rolluik kleuren standaard deze kunt u kiezen door op het selecteer bolletje bij de kleur die u wenst te drukken waarna het vakje ga verder verschijnt. Bij kastkleur heeft u ook de mogelijkheid om een RAL kleur naar keuze te kiezen deze wordt dan speciaal voor u gecoat op iedere gewenste kleur, hierop zit echter wel een meerprijs van 20%. Hierna kunt u de keuze maken voor de kleur lamel, (hier is geen open RAL kleur mogelijk) Nu krijgt u de keuze uit de mogelijke geleiders die bij u gekozen plaatsing mogelijk zijn. De soort bediening zoals elektrisch dmw wandschakelaar, bandbediend en elektrisch bediend dmv afstandsbediening. Waarna u de bediening kunt samenstellen naar wens. Als u alle keuze heeft door lopen krijgt u een overzicht van het samengesteld rolluik. De samenstelling van uw rolluik kan nu nog gewijzigd worden door op het gereedschap knopje te drukken. Is uw keuze naar wens kunt u doorgaan met bestelling afronden. Er wordt nu gevraagd om uw gegevens in te vullen Na het invullen van uw gegevens krijgt u uw rolluik te zien en komen de algemene voorwaarden. Als u deze accepteert wordt het rolluik pas besteld, u krijgt nu binnen 5 min een overzicht van uw bestelling. Indien er nog wijzigingen zijn kunt u dit altijd nog aan ons doorgeven.

Alle veel gestelde vragen

Was dit het antwoord waar u naar op zoek was?

Indien dit niet het antwoord is op uw vraag, kunt u het ons ook online stellen. Door het formulier hieronder in te vullen kunt u uw vraag aan ons kenbaar maken.

Uw naam
Uw e-mail
Uw vraag
 
Verzenden
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden