Home > Veel gestelde vragen > Bediening > Kan ik meerdere rolluiken tegelijk openen en/of sluiten met 1 bedieningsknop? Het gaat dan om een wand geschakeld rolluik.

Veel gestelde vragen

Bediening

Kan ik meerdere rolluiken tegelijk openen en/of sluiten met 1 bedieningsknop? Het gaat dan om een wand geschakeld rolluik.

Het is niet mogelijk om meerdere rolluiken op 1 schakelaar te plaatsen zonder relais kast. Het gevolg zal zijn dat 1 van de 2 rolluiken defect raakt door een piekspanning. Door het toepassen van een relais box is het wel mogelijk om meerdere op 1 schakelaar te plaatsen. U dient dan alle rolluiken te bedraden naar de relaiskast en vandaar af naar de schakelaar te gaan. Bij een afstands bediend rolluik is het wel mogelijk om meerdere rolluiken op 1 afstandsbediening te plaatsen.

Alle veel gestelde vragen

Was dit het antwoord waar u naar op zoek was?

Indien dit niet het antwoord is op uw vraag, kunt u het ons ook online stellen. Door het formulier hieronder in te vullen kunt u uw vraag aan ons kenbaar maken.

Uw naam
Uw e-mail
Uw vraag
 
Verzenden
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden