+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (5426 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Maak wel eerst een afspraak
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Rolpoorten

Rolpoorten

Rolpoorten: Combinatie van veilig gevoel, duurzaamheid en vormgeving

Het nuttige met het aangename combineren. Rolpoorten zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

 

Rolpoorten

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolpoort op waarde te schatten. Deze rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. Sterke geleiders, lamellen met zichtvenster en ventilatieprofiel en een soepele werking, het is allemaal mogelijk met een rolpoort. De maatvoering in hoogte kan variƫren van 1 tot maar liefst 4 meter. De breedte kan tot maar liefst 4,5 meter.

 

Rolpoorten een veilig gevoel

Met een rolpoort kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagedeur. De rolpoorten werken als een goed hang en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveren. Ze kunnen niet opgetild worden.

 

Rolpoorten voor jarenlang plezier

Wilt u rolpoorten die jarenlang storingsvrij hun werk doen? De lamellen zijn gearreteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen soepel hun werk.

 

Rolpoort in harmonie met het pand

De rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand!

 

Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren mogelijk

 

Bedieningscomfort voor u rolpoort.

Rolpoorten worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, handbediend maar natuurlijk ook elektrisch. Een kwalitatief sterke motor van Nice of Somfy doet het zware werk. Kiest u voor elektrisch dan heeft u de keuze voor bediening door middel van een wandschakelaar of afstandsbediening.

 

Onze rolpoorten zijn te zien op onze nieuwe site rolpoorten-discount

 

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden