Home > Informatie > Solar Rolluiken

Een Solar rolluik is pas verkrijgbaar met een breedte van minimaal 774mm. Ook moet de omkasting vierkant afgeschuind of kwart rond zijn. Zo weten we zeker dat er genoeg plek is voor het monteren van het zonnepaneel.

Alle informatie over Solar rolluiken

Solar rolluiken zijn een vernieuwde en innovatieve soort rolluik op zonne-energie die compleet draadloos te monteren is aan uw woning. Door een zonnepaneel dat u monteert op uw voorkap heeft u geen aansluiting nodig op het netstroom, waardoor u geen energiekosten heeft met deze rolluiken. Door de isolerende werking van rolluiken bespaart u nog eens extra op uw energierekening. Solar rolluiken voegen een extra 10% tot 40% extra isoleerwaarde toe aan uw woning. Deze Solar rolluiken worden bestuurd met onze DD afstandsbedieningen.

Wat als de zon niet schijnt?

Als de zon niet schijnt dan vangt uw zonnepaneel natuurlijk minder zon op, maar dat hoeft niet te betekenen dat het niet genoeg is voor het rolluik om te werken. Een Solar rolluik heeft ongeveer 6 tot 7 uur 2000 lux nodig. Op een bewolkte dag kan de zon nog steeds een sterkte van 1000 lux hebben. Dus ook op bewolkte dagen kan uw rolluik opgeladen worden.

 

Wat zijn de voordelen van de Solar rolluiken?

DraadloosDe solar rolluiken zijn 100% draadloos te monteren
DuurzaamDoor het zonnepaneel hoeft u geen stroom te verbruiken vanuit het netstroom
IsolerendVerhoog uw isoleerwaarde met 10% tot 40%
ZonwerendGeen felle zon meer in de kamer

Waarom een solar rolluik bestellen?

Het bestellen van een solar rolluik heeft natuurlijk veel voordelen voor uzelf zoals de simpele montage enzovoort. Maar ook de planeet heeft er voordeel mee!
U verbruikt minder stroom door de isolerende werking en u gebruikt uw netstroom niet!

Als u dus al aan het oriënteren bent voor een rolluik, waarom zou u dan niet de keuze maken voor een milieubewust rolluik?

De verschillen tussen elektrische en solar rolluiken
Elektrische rolluiken | (vanaf €101)Solar rolluiken | (vanaf €251)
✓ Verduisterend✓ Verduisterend
✓ Geluidswerend✓ Geluidswerend
✓ Isolerend✓ Isolerend
✗ Draadloos✓ Draadloos
✓ Doorvoer boren✗ Doorvoer boren

Solar Rolluik op maat nu zelf samenstellen

Bij rolluiken-discount maken we het nu nog gemakkelijker om van zonne-energie te profiteren met onze op maat gemaakte solar rolluiken. Op onze website kunt u zelf het perfecte solar rolluik samenstellen dat aan al uw behoeften voldoet en ziet u direct een prijsindicatie bij elke stap tijdens het configuratieproces.

  1. Kies de gewenste afmeting: Begin op onze homepage door de gewenste afmeting van uw rolluik in te voeren.
  2. Selecteer de gewenste plaatsing: Maak een keuze of u uw solar rolluik wilt plaatsen op de muur of in de dag en bekijk alle geschikte producten.
  3. Configuratie stappen doorlopen: Volg onze eenvoudige configuratiestappen om uw rolluik aan te passen aan uw voorkeuren. U kunt kiezen uit verschillende lamellen, kleuren, bedieningsopties en extra functies.
  4. Selecteer de juiste kastgrootte voor het solarpaneel: Onze rolluiken op maat zijn ontworpen met milieuvriendelijke zonne-energie in gedachten.

Solar rolluik montage

Het monteren van de solar rolluiken is heel eenvoudig. De solar rolluiken zijn 100% draadloos en daarom hoeft u geen doorvoer naar binnen te boren. Het zonnepaneel zelf wordt vastgemaakt met speciale tape of met schroeven. Wij raden alleen af om te werken met schroeven omdat er met te lange schroeven een kans is op beschadigingen aan het pantser van uw rolluik.

Twijfelt u over het zelf monteren van de rolluiken? Dan heeft u altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met een van onze vele dealers om het inmeten of het monteren van u over te nemen.

Heeft u al een elektrisch rolluik? Dan kunt u nog uw rolluik ombouwen tot een solar rolluik. In dit geval zouden wij u willen vragen om contact op te nemen met ons of een dealer om de mogelijkheden te bespreken.


Alle beschikbare solar motoren:

FR35 13/13 solar motor bi-directioneel (rolluik)


De FR35 is een bi-directionale motor voor solar rolluiken. Inclusief zonnepaneel en accu.
Deze motor heeft ook een "stille modus". Hiermee remt het rolluik op het einde af om zo op een stille manier te sluiten.

De bi-directionale motor is alleen te besturen met DD afstandsbedieningen.

FR45 20/10 solar motor bi-directioneel (rolluik)


De FR45 is een bi-directionale motor voor solar rolluiken. Inclusief zonnepaneel en accu.

De bi-directionale motor is alleen te besturen met DD afstandsbedieningen.

Alle beschikbare afstandsbedieningen voor solar motoren:

DD250H


De DD250H is een 1-kanaals afstandsbediening voor het besturen voor 1 zonweringsproduct of een aantal producten tegelijkertijd en is alleen geschikt voor de bi-directionale motoren.

DD251H


De DD251H is een 5-kanaals afstandsbediening voor het besturen voor 5 zonweringsproducten en is alleen geschikt voor de bi-directionale motoren. De lampjes op de afstandsbediening geven het kanaal aan.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden