Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

02-12-2014
Joop bouwman
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken bestelling
Alles is prima verlopen vanaf de bestelling en de afspraken die gemaakt zijn. heb ze zelf geplaats. iedereen vind het mooi

02-12-2014
Moonen Roermond
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken besteld en zelf geplaatst
Goed, makkelijke manier van online bestellen en de leveringstijd wordt ook goed aangehouden.
Kortom zeer tevreden.

02-12-2014
A Mulder Breda
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon goed
Vind het een prima gebeuren en een goede service ook al is het telefonisch.

02-12-2014
G.Havenaar Oss
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
De kwaliteit van het rolluik is goed. Wij hebben eerder een rolluik aangeschaft bij rolluikendiscount en dat is zeer goed bevallen. De verkoper was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg en advies. Het rolluik functioneert naar behoren en ziet er goed uit.

02-12-2014
Brand
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende screens
Maatvoering is precies wat je besteld. Service goed, levering snel. screens zelf geplaatst, een makkie. bestelling online is correct. Een aanrader, zelf opgehaald vriendelijke behandeling.

29-11-2014
Van Leeuwen Boxtel
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken en service
Prijs-kwaliteit is prima en de service is nog beter. Vakmensen die weten waar ze het over hebben en die de klant voorop stellen. Bij twijfel, kies JVS !!

22-11-2014
Bea Braeckman Riemensstraat 6 Zaamslag
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Wat mij betrefd kan ik het niet anders noemen prijs-kwaliteit echt top.
Ik doe het zo opnieuw en kan het anderen absoluut aanraden.

18-11-2014
Van amstel - almere
Prijs:
Kwaliteit:

Waardering rits screens
Na aanvraag offerte showroom bezocht goede voorlichting meedenken in montage en goede kwaliteit.

17-11-2014
Piet Verboven (Hoogerheide)
Prijs:
Kwaliteit:

Net als de fam uit Alphen; Erg tevreden, goede prijs, nog betere service
Vragen via e mail worden in "no time"beantwoord! Met het afstellen v/d motor ben ik begripvol stap voor stap begeleid, Toppie

08-11-2014
Wijkman P (Scherpenheuvel (BE))
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit en gebruik
Erg tevreden over rolluiken-discount. Plaatsing makkelijk verlopen.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden