Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

04-07-2015
Rudy Hagewoud Meppel
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product voor een leuke prijs
Rolluik gisteren geleverd volgens afspraak en later die middag even geplaatst met behulp van collega(had alles al voorbereid voor aansluiten schakelaar ed)DIT BEDRIJF IS EEN AANRADER :)

01-07-2015
Inge lamers. wamel
Prijs:
Kwaliteit:

Jammer!
We lazen hier allemaal goede reviews. Dus ook wij hebben hier onze screen besteld op 25-5'15
Maar helaas hebben wij deze nog steeds niet mogen ontvangen. Al verschillende keren gebeld en steeds krijgen We te horen hij zal deze week wel binnen komen,maar nog steeds niks. Erg jammer. 1 voordeel is dat we nog niks betaald hebben

30-06-2015
Frank (Lisse)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles wat ze zijn hebben ze waar gemaakt
Makkelijke website - goede mail afhandeling - perfect ingepakt - keurig op tijd ontvangen.
Tot de volgende keer.

30-06-2015
Mo (Katwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles naar wens
Bestel site goed gebouwd! Na ingeven van de maten via een heel goed en duidelijk werkend menu de kleur en verschillende opties van het rolluik besteld. Prijs is zeer scherp, service zeer goed en rolluik binnen 3 weken bezorgd door een zeer behulpzame bezorger. Ook zelf installeren was een fluitje van een cent met behulp van de handleiding gedownload van de site. Wij zijn uitermate content met het rolluik

30-06-2015
Frank (Lisse)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles wat ze zijn hebben ze waar gemaakt
Makkelijke website - goede mail afhandeling - perfect ingepakt - keurig op tijd ontvangen.
Tot de volgende keer.

29-06-2015
Hintzen Herkenbosch
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer tevreden goede service en vluggen levering,
Goede montage handleiding.Goede kwaliteid en mooi rolluik

26-06-2015
Hamers Luc (Heusden-Zolder, Bel)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Snel geleverd en zelfplaatsing is heel makkelijk.

25-06-2015
Massimo (Zaventem)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluik!!
Snelle service, altijd beleefd, altijd bereid je te helpen, altijd alle informatie gekregen!!
ook voor de levering in België, de chauffeur belt je voor je op de hoogte te houden.
PERFECT!

23-06-2015
Ard van Helvoort (Berlicum)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer blij met de oplossing
Naar twee jaar zoeken naar een oplossing voor zonwering van ons glazen dak, heeft JVS en een zeer goede monteur het probleem opgelost. Bedankt

23-06-2015
Ard van Helvoort. Berlicum
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer blij met de oplossing
Naar twee jaar zoeken naar een oplossing voor zonwering van ons glazen dak, heeft JVS en een zeer goede monteur het probleem opgelost. Bedankt

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden