Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Rolluiken-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

23-01-2015
Eric (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

Stop met zoeken,gewoon bij rolluiken-discount boeken !
Voor de 2e keer een rolluik besteld,en wederom zeer tevreden.
Ik heb niet eens meer op andere sites gekeken.

21-01-2015
Ludo (Schilde BelgiŽ)
Prijs:
Kwaliteit:

Top bediening en kwaliteit
Een voorzetrolluik van Heroal besteld aan een zeer aantrekkelijke prijs en 10 dagen later al beschikbaar. Makkelijk te installeren en werkt perfect. Een aanrader.

21-01-2015
Ludo (Schilde BelgiŽ)
Prijs:
Kwaliteit:

Top bediening en kwaliteit
Een voorzetrolluik van Heroal besteld aan een zeer aantrekkelijke prijs en 10 dagen later al beschikbaar. Makkelijk te installeren en werkt perfect. Een aanrader.

24-12-2014
Dennis (Bemmel)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit voor een zeer goede prijs!
Ik heb 2 jaar geleden een rolluik met huismerk motor aangeschaft en deze doet nog steeds wat hij moet doen! Sta op het punt om wederom een rolluik te bestellen. De montage doe ik zelf omdat ik daar ruime ervaring in heb. De website is echter voor de minder ervaren (maar toch handige) doe-het-zelver erg handig ingericht! Alle info die je nodig hebt, is er te vinden. De keuze tussen Heroal en het huismerk is erg fijn. De webtool om je eigen rolluik samen te stellen is ideaal!

23-12-2014
H.Verharen; Mierlo
Prijs:
Kwaliteit:

Onderdelen rolluik ontvanger
Zeer tevreden !!

19-12-2014
John Vesseur
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer blij mee
Ben zeer tevreden hoe het werd uitgelegd en de service er om heen, heel veel now how over de verkopende artikelen

18-12-2014
D.J.Bezuijen
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden rolluikgebruiker
Aflevering van de rolluiken prima volgens afspraak. Op mijn vraag tijdens de montage werd direct en duidelijk uitleg gegeven.

10-12-2014
Minnen (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Plaatsen rolluik op 1e verdieping
Goede kwaliteit prijs-verhouding. Het montageteam heeft alles zeer netjes gemonteerd.

04-12-2014
Pijpelink (Axel)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Heb mijn rolluiken op internet besteld en zelf gemonteerd. Ben zeer tevreden over de service en de rolluiken zelf.

03-12-2014
Bauer (Amerongen)
Prijs:
Kwaliteit:

Glaswand goed en goedkoop
Vlot geleverde glazen schuifwand. Het goedkope zelfbouw pakket kon ook geleverd worden met panelen in verschillende maten. Prima!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.rolluiken-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden